X

Μέχρι το 2020 ο Χουλτ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επέκτεινε το συμβόλαιο του Νίκλας Χουλτ. Ακολουθεί ο Μολέδο, “ανοιχτό παράθυρο” για μεταγραφή μέχρι την Τετάρτη.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Νίκλας Χουλτ μετέβη τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το 2020 με ετήσιες απολαβές 500 χιλιάδες ευρώ.

Ο Σουηδός διεθνής αμυντικός δήλωσε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω ακόμα τρία χρόνια στην ομάδα. Ελπίζω ότι αυτή η σεζόν θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι με τον προπονητή μας και τις προσθήκες που γίνονται, έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο».

Την σκυτάλη θα πάρει ο Ροντρίγκο Μολέδο και οι “πράσινοι” έχουν συμφωνήσει με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2020 με αυξημένες απολαβές.

Την ίδια ώρα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να μην γίνει κίνηση για τον Αργεντινό Μάξι Ροντρίγκες που προτάθηκε στην ΠΑΕ, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να γίνει κάποια μεταγραφή μέχρι την Τετάρτη ώστε ο παίκτης να δηλωθεί στην λίστα της UEFA για τα παιχνίδια με την Καμπάλα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.