X

Ώρα Champions League για Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Απόψε οι πρώτοι αγώνες στον Γ' προκριματικό γύρο. Με απουσίες ο Ολυμπιακός κόντρα στην Παρτιζάν. Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ που υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ.

Ant1news

Ώρα Champions League για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, οι οποίες θα δώσουν τους πρώτους αγώνες τους, σήμερα, στον Γ' προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός παίζει στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν (21:45) και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης. 

Ο Μπέσνικ Χάσι προσανατολίζεται να παρατάξει τους πρωταθλητές με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια και τους Φιγκέϊρας, Βούκοβιτς (Ρομαό), Ρέτσο, Κούτρη, Σιώπη, Οφόε, Καρσελά (Πάρντο), Μάριν, Φορτούνη και Μπεν.

Ωστόσο, ο Κοσοβάρος τεχνικός, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει κάποιον από τους Εμενίκε ή Σεμπά στην αρχική 11αδα.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Πιο δύσκολο αναμένεται να είναι το έργο της ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Ολυμπιακό Στάδιο (20:30) και θέλει τη νίκη, ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στη ρεβάνς της ρωσικής πρωτεύουσας.

Δεδομένης της αδειοδότησης για την ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς», οι φίλοι της ΑΕΚ αναμένεται να δώσουν εντυπωσιακό «παρών» στο Μαρούσι. Αν και βρισκόμαστε στο τέλος Ιουλίου, υπολογίζεται ότι στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν περίπου 25.000 θεατές.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα παρατάξει -εκτός απροόπτου- την ομάδα με τους Ανέστη, Λόπες, Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλο, Χριστοδουλόπουλο, Κλωναρίδη και Λιβάγια. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων:

ΤΡΙΤΗ

Παρτιζάν-Ολυμπιακός
ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Καραμπάχ-Σερίφ
Σλάβια Πράγας-Σερίφ
Στέαουα Βουκουρεστίου-Πλζεν
Βαρντάρ Σκοπίων-Κοπεγχάγη

ΤΕΤΑΡΤΗ

Αστάνα-Λέγκια Βαρσοβίας
Ντιναμό Κιέβου-Γιουνγκ Μπόις
Ζάλτσμπουργκ-Ριέκα
Χαποέλ Μπερ Σεβά-Λουντογκόρετς
Βιτορούλ-ΑΠΟΕΛ
Μάριμπορ-Χαφναρφιόρδουρ
Νις-Αγιαξ
Σέλτικ-Ρόζενμποργκ
Κλαμπ Μπριζ-Μπασακσεχίρ