X

ΑΕΚ: Αγιασμός στη Νέα Φιλαδέλφεια παρουσία χιλιάδων οπαδών (φωτο)

Η Νέα Φιλαδέλφεια ζωντάνεψε μετά από 14 χρόνια... Πάνω  8.000 φίλοι της ΑΕΚ έδωσαν το "παρών" στον αγιασμό για το νέο γήπεδο!

Ant1news

Μοναδικές στιγμές έζησαν οι φίλοι, οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να παραστούν στον αγιασμό του νέου γηπέδου της «ένωσης»… την «Αγία Σοφία».

Η περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και η ευρύτερη οικογένεια της ΑΕΚ έζησαν στιγμές του παρελθόντος, όπου στο γήπεδο «Νίκος Γκούμας» μαζευόντουσαν από νωρίς χιλιάδες φίλαθλοι να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και χθες. Η Νέα Φιλαδέλφεια ζωντάνεψε μετά από 14 χρόνια. Όταν στις 5 Μαΐου του 2003, είχαν μπει οι μπουλντόζες και είχαν κατεδαφίσει το γήπεδο. Η συγκίνηση μεγάλη. Αυτό φαινόταν από τους γονείς, όπου έφεραν μαζί τους τα μικρά παιδιά, τους διοικούντες και τους παλαίμαχους της «Ένωσης».

Παρά τη δυνατή μπόρα και τις... λίμνες από λάσπη που γέμισαν τον περιβάλλοντα χώρο περισσότεροι από 8.000 φίλους της ΑΕΚ βρέθηκαν εκεί γι’ αυτή την ιστορική μέρα.

Τον αγιασμό έκανε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ, ο οποίος χάρισε συμβολικά την πρώτη σημαία της «Αγίας Σοφιάς».