X

Χάσι: να είμαστε συγκεντρωμένοι, σαν να έληξε 0-0 το πρώτο ματς

Δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού στους παίκτες του Ολυμπιακού. Επίθεση από το πρώτο λεπτό ζήτησε ο προπονητής της Παρτιζάν.

Ant1news

Να “σφραγίσει” το εισιτήριο της πρόκρισης στα play offs του Champions League θέλει ο Ολυμπιακός, έχοντας ως παρακαταθήκη το 3-1 στην έδρα της Παρτιζάν.

Ο Μπέσνικ Χάσι δεν υπολογίζει τον Σισέ, ο οποίος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο δεξιά και προληπτικά, ενώ οι Ταχτσίδης και Μποτία συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” συμπεριέλαβε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές: Μπεν, Καρσελά, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Καρίμ, Κούτρης, Μάριν, Μίλιτς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

Στα αγωνιστικά ο Χάσι, αναμένεται να μην κάνει πειράματα και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα με αυτήν του πρώτου γύρου.

 

O Ολυμπιακός μπορεί να έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση, ύστερα από τη νίκη στο Βελιγράδι, ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου ο Μπέσνικ Χάσι εξέφρασε την άποψη ότι «αν δεν αντιμετωπίσουμε το ματς σαν να είναι 0-0, θα κάνουμε λάθος».

«Έχουμε την υποχρέωση να δείξουμε στον κόσμο μας ότι πάμε να πάρουμε την πρόκριση με δεύτερη νίκη», ενώ προειδοποίησε ότι «όλα μπορούν να πάνε στραβά. Όπως κερδίσαμε 1-3, έτσι θα μπορούσε να γίνει το αντίθετο αύριο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σαν να ξεκινάμε με 0-0», δήλωσε ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Στον αντίποδα, η Παρτιζάν βρίσκεται “με την πλάτη στον τοίχο” και ο προπονητής Μίροσλαβ Τζούκιτς δεν έκρυψε ότι η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη στη ρεβάνς και θα είναι επιθετική από την έναρξη του αγώνα.