X

Χιμένεθ: υποχρεωμένοι να παλέψουμε για την ανατροπή

Δεν έχει ξεγράψει την πρόκριση ο τεχνικός της ΑΕΚ, παρά το 0-2 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ.

Ant1news

Δεν έχουν “σβήσει” στο μυαλό του Μανόλο Χιμένεθ οι πιθανότητες πρόκρισης στα play offs του Champions League, παρά την εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 0-2 στο πρώτο παιχνίδι.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παρατάξει με διαφορετικό σχήμα την ομάδα του στον επαναληπτικό, τονίζοντας πως «Στο ποδόσφαιρο το πλέον σημαντικό είναι να προσπαθείς. Μετά μπορεί να μην κερδίσεις. Αλλά το σημαντικό είναι να παλεύεις και να προσπαθείς».

Έκανε μάλιστα ειδική μνεία στον κόσμο της ΑΕΚ που στηρίζει την ομάδα σε δύσκολες συνθήκες: «Είναι γεγονός πως υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και νιώθουμε για έναν λόγο παραπάνω πιο υποχρεωμένοι να δώσουμε χαρά σ’ αυτόν τον κόσμο, που ενώ έχει προβλήματα, καταφεύγει στο ποδόσφαιρο και ασχολείται πολύ και το αγαπάει».

 

Η αποστολή της ΑΕΚ δεν έκρυβε εκπλήξεις, καθώς ο Χιμένεθ συμπεριέλαβε τον Αλμέιδα, αλλά και τους Τρίστασον-Γιακουμάκη, οι οποίοι είχαν “κοπεί” στο πρώτο ματς με τη ρωσική ομάδα. Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι: Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Βινίσιους, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Γιακουμάκης, Αλμέιδα, Λιβάια.