X

Η Ρεάλ “έκλεισε το σπίτι” της Μπαρτσελόνα

Οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 3-1 μέσα στη Βαρκελώνη, στον πρώτου τελικό του Σούπερ Καπ. Ο Ρονάλντο μπήκε αλλαγή στην επανάληψη, αλλά πρόλαβε να σκοράρει και να αποβληθεί.

Ant1news

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ και στη συνέχεια αποβλήθηκε, στη μεγάλη νίκη (1-3) που πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Camp Nou απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για το ισπανικό Super Cup.

Οι Μαδριλένοι άνοιξαν το σκορ στο 50’ με συτογκόλ του Πικέ, ενώ ο Λιονέλ Μέσι, μετέτρεψε σε γκολ (77’) ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι στον Λουίς Σουάρες.

Ο Ρονάντο, που αντικατέστησε (58’) τον Μπενζεμά, έδωσε το προβάδισμα (80’) στην πρωταθλήτρια με εντυπωσιακό τρόπο, πανηγυρίζοντας μιμούμενος τον Λιονέλ Μέσι στο Bernabeu στο Clasico του περασμένου Απριλίου.

Ο Ρονάλντο, που δέχθηκε (80’) κίτρινη επειδή έβγαλε την φανέλα του, αποβλήθηκε δύο λεπτά αργότερα, στην προσπάθεια να κερδίσει πέναλτι ξεγελώντας τον διαιτητή.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε (90’) ο 21χρονος Μάρκο Ασένσιο, με σουτ έξω από την περιοχή, ολοκληρώνοντας ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο. Μία νίκη που δίνει σαφές πλεονέκτημα στους Μαδριλένους να πανηγυρίσουν το πρώτο τους Super Cup από το 2012.