X

Ανοικτό αφήνει ο Τσάβες το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα (βίντεο)

Δείτε τις δηλώσεις του Αργεντινού επιθετικού της Μπόκα Τζούνιορς στο ESPN για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Ant1news

Διατεθειμένος να ανεβάσει την προσφορά του στον Αντρές Τσάβες φέρεται να είναι ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να αποσπάσει τη συγκατάθεση του 26χρονου στράικερ, μιας και με τη διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς έχει επέλθει συμφωνία.

Ο Αργεντίνος άσος, όμως, εξακολουθεί να έχει ενδοιασμούς και να μην θέλει να εγκαταλείψει το Μπουένος Άιρες και την αγαπημένη του ομάδα.

Σε δηλώσεις που έκανε το μεσημέρι στο τηλεοπτικό δίκτυο ESPN, ο Αντρές Τσάβες άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να έρθει τελικά στην Ελλάδα:

-     Υπάρχουν πληροφορίες ότι σε θέλει ο Παναθηναϊκός, αλλά τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι εσύ προτιμάς να μείνει στη Μπόκα. Τι ισχύει;

«Μου αρέσει πολύ στη Μπόκα, είμαι χαρούμενος. Συνεχίζω να μιλάω με τον Παναθηναϊκό, αλλά μου φαίνεται ότι ως ένα βαθμό, έχω πάρει την απόφαση μου».

-     Είσαι μπροστά σε αυτούς τους τρελούς οπαδούς. Τι απόφαση θα πάρεις;

«Θέλω να μείνω στη Μπόκα, οι οπαδοί της είναι τρελοί, μου έχουν λείψει και μου αρέσουν πάρα πολύ».

-     Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να πας στην Ελλάδα;

«Ναι, είναι ανοιχτή αυτή η πιθανότητα. Οι δύο ομάδες μιλάνε και το χειρίζεται ο ατζέντης του. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί...».