X

Φανατικός οπαδός της Μαρσέιγ ο Εμανουέλ Μακρόν

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας επισκέφθηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις της αγαπημένης του ομάδας και προπονήθηκε με τους παίκτες.

Ant1news

Το προπονητικό κέντρο της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας, της Μαρσέιγ, επισκέφθηκε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος περνά ολιγοήμερες διακοπές στη Μασσαλία.

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, ο οποίος το διήμερο 7-8 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί την Αθήνα, φόρεσε αθλητική περιβολή και παπούτσια και πέρασε αρκετές ώρες στην “Commanderie”.

Η επίσκεψη του Μακρόν έγινε υπό άκρα μυστικότητα για λόγους ασφαλείας και δεν είχε συμπεριληφθεί στο πρόγραμμά του. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο προπονητικό κέντρο των Μαρσεγιέζων, ο Μακρόν είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον Γκρέγκορι Σέρτιτς, ο οποίος ανήρτησε το σχετικό ντοκουμέντο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ένας άλλος παίκτης της Μαρσέιγ (ο οποίος δεν κατονομάζεται) αποδείχθηκε… θρασύς, μιας και φέρεται να ζήτησε από τον Γάλλο Πρόεδρο να …ακυρώσει τα πρόστιμα που του έχουν επιβληθεί. Ο Μακρόν, μάλιστα, λέγεται ότι απάντησε πως… θα ξανασυζητήσουν το θέμα σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος!

 

Στην συνέχεια, ο Γάλλος Πρόεδρος συμμετείχε σε μίνι αγώνα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, αποδεικνύοντας -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- πως ξέρει μπάλα. Ωστόσο, η ομάδα με την οποία αγωνίστηκε ηττήθηκε στο φιλικό με 3-2.

 

Ολοκληρώνοντας την περίπου δίωρη επίσκεψη του στο κέντρο προετοιμασίας της αγαπημένης του ομάδας, ο Μακρόν συναντήθηκε με τον προπονητή, Ρούντι Γκαρσιά, ο οποίος του χάρισε μία φανέλα του Φραντσέσκο Τότι.