X

Πρεμιέρα με αλλαγές και Ανσαριφάρντ!

Με το μυαλό στον “τελικό” με την Ριέκα, ο Μπέσνικ Χάσι θέλησε να προφυλάξει μερικά από τα βασικά “γρανάζια” του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα με τη Λάρισα.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται το βράδυ του Σαββάτου (21.30) στη “μάχη” της Σούπερ Λίγκα, με στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα εντός των συνόρων. Ωστόσο, η ρεβάνς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη Τρίτη στην Κροατία υποχρέωνει τον Μπέσνικ Χάσι να παρατάξει τους πρωταθλητές με πολλές αλλαγές στην πρεμιέρα με τη Λάρισα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Οι Ρομαό, Ομάρ, Κούτρης και Οφόε έμειναν εκτός αποστολής για να πάρουν ανάσες. Από την εξέδρα θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση οι τραυματίες Εμενίκε, Μποτία, Ταχτσίδης, Ελιουνούσι και ο τιμωρημένος Μπεν.

Ως εκ τούτου, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός που βρίσκεται στη “φαρέτρα” του Κοσοβάρου τεχνικού των “ερυθρολεύκων”. Η έκπληξη της 20αδας ακούει στο όνομα Αντρέ Μάρτινς, ενώ ντεμπούτο με τη φανέλα των πειραιωτών θα κάνει ο Κροάτης αριστερός μπακ, Χρβόγε Μίλιτς.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Καρσελά, Σισέ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Ζιλέ, Καπίνο, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μίλιτς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ.