X

Φανέλα στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης

Μία ξεχωριστή εμφάνιση θα φορέσουν οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ant1news

Με… ειδικές φανέλες θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος η Μπαρτσελόνα.

Οι “μπλαουγκράνα” πήραν άδεια από την ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και στην πλάτη αντί για τα ονόματα των παικτών θα γράφει το όνομα της ομάδας. Στο μπροστινό μέρος θα αναγράφει το μήνυμα #TOTSSOMBARCELONA (όλοι είμαστε Βαρκελώνη).

Από την τρομοκρατική επίθεση στην Βαρκελώνη σκοτώθηκαν 14 άνθρωποι και περισσότεροι από 130 τραυματίστηκαν, ενώ όπως είπαν οι ιθύνοντες της ομάδας, οι μπλούζες είναι αφιερωμένες στα θύματα του μακελειού.

Υπενθυμίζεται πως χθες, λίγες ώρες μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην “καρδιά” της Καταλονίας, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης και εμψύχωσης στους κατοίκους της Βαρκελώνης.

 

«Θέλω να στείλω τα συλλυπητήρια και όλη μου την στήριξη στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων της φρικτής τρομοκρατικής επίθεσης στην αγαπημένη μας Βαρκελώνη και να καταδικάσω απερίφραστα κάθε πράξη βίας», έγραψε ο Αργεντίνος άσος του ποδοσφαίρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Στην ανάρτηση που έκανε, την οποία συνόδευσε με μία πένθιμη φωτογραφία της Βαρκελώνης, ο Λιονέλ Μέσι επιχείρησε να τονώσει το ηθικό των συμπολιτών του: «Δεν θα παραδοθούμε, υπάρχουν πολλοί από εμάς που θέλουν να ζήσουν σε έναν ειρηνικό κόσμο, χωρίς μίσος, στον οποίο ο σεβασμός και η ανοχή αποτελούν βάση για τη συνύπαρξη όλων», έγραψε.