X

Αυλαία σήμερα στο νέο πρωτάθλημα της Super League

Τη Λάρισα υποδέχεται απόψε ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Πλατανιά την Κυριακή στα Χανιά.

Ant1news

Με φαβορί για την κατάκτηση και του εφετινού τίτλου τον Ολυμπιακό αρχίζει σήμερα το νέο πρωτάθλημα της Super League.

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» ανέθεσε στον Μπέσνικ Χάσι την τεχνική ηγεσία με αρχικό στόχο την συμμετοχή στους ομίλους του Champions League και φυσικά τους εγχώριους τίτλους. Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα απόψε κόντρα στη Λάρισα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στις 21:30 με τον Μάριν να ηγείται της μεσαίας γραμμής.

Ο Παναθηναϊκός, που μετά από πολλά χρόνια θα παίξει χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ, κατάφερε να φερει στην Ελλάδα έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, όπως είναι ο Αργεντινός, Αντρες Τσάβες. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που φημίζεται για την τεχνική του κατάρτιση και τα πολύ «καλά πόδια» που διαθέτει θα δώσει μια πρώτη "γεύση" στους φίλους των "πρασίνων" την Κυριακή στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά.

Από τους υπόλοιπους ...παραδοσιακούς συνεδιεκδικητές του τίτλου, ο ΠΑΟΚ δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις του, ελπίζοντας πως μέχρι το τέλος του μήνα, θα καταφέρει να αποκτήσει τους παίκτες που θα αυξήσουν κατακόρυφα τις προσδοκίες. Ωστόσο, την Κυριακή κάνει πρεμιέρα στη Λιβαδειά απέναντι στην τοπική ομάδα.

Οσον αφορά στην ΑΕΚ, άπαντες στα Σπάτα ζουν με την σκέψη της ανέγερσης του νέου γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια. Το θέμα λύθηκε οριστικά από τις αρμόδιες Αρχές και έτσι με θετική διάθεση η ομάδα του Χιμένεθ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό την Κυριακή στις 19:15.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας, έχει ως εξής:

Σάββατο 19 Αυγούστου

19:15 Ξάνθη-Λαμία

19:15 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα

21:30 Ολυμπιακός-Λάρισα

Κυριακή 20 Αυγούστου

19:15 ΑΕΚ-Παναιτωλικός

19:15 Κέρκυρα-Πανιώνιος

19:15 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ

21:30 Πλατανιάς-Παναθηναϊκός

Δευτέρα 21 Αυγούστου

21:30 Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης