X

Europa League: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός

Αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League ο Παναθηναϊκός μετά και την δεύτερη ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ant1news

Πάλεψε ο Παναθηναϊκός στο «Σαν Μαμές», αλλά ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την Αθλέτικ Μπιλμπάο κι αποκλείστηκε στα play off του Europa League.

Οι Βάσκοι μετά το 3-2 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» επικράτησαν και στο «σπίτι» τους με 1-0, χάρις στο γκολ του Μουνιαϊν στο 22΄ και το μεσημέρι της Παρασκευής θα βρεθούν στην κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης.

Η υπόθεση πρόκριση ουσιαστικά είχε χαθεί για τον Παναθηναϊκό στο «καταστροφικό» εκείνο εξάλεπτο της περασμένης Πέμπτης στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Παρά το κακό αποτέλεσμα η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη διεκδίκησε ό,τι καλύτερο μπορούσε στη ρεβάνς, είχε δοκάρι με τον Τσάβες στο 41΄, αλλά βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από το γκολ του Μουνιαΐν και στη συνέχεια δεν κατάφερε να... επιστρέψει.

Οι συνθέσεις: 

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (Κίκο Θιγάντα): Ερερίν, Λαπόρτε, Σαν Χοσέ, Μπενιάτ (74΄ Ρίκο), Μουνιαίν (79΄ Ακέτσε), Σουσαέτα (65΄ Γουίλιαμς), Λέουκε, Ετσέιτα, Αντούριθ, Μπαλενθιάγκα, Κόρντομπα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (66΄ Αλτμαν), Καμπέσας (67΄ Μολίνς), Λουτσιάνο, Τσάβες (73΄ Δώνης).