X

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ

«Βάλσαμο» για τον «Δικέφαλο» η επικράτηση επί της Κέρκυρας ώστε να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ant1news

Μετά από καλή εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 την Κέρκυρα στην Τούμπα και πήρε το πρώτο του τρίποντο σε δύο αγώνες στη φετινή Super League.

Οι Πρίγιοβιτς (42΄), Πέλκας (54΄) και Μακ (59΄) πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ η Κέρκυρα είχε ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι του Νούνες.

Το ματς τελείωσε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχαν οι «ασπρόμαυροι» και μετέτρεψαν το 1-1 σε 3-1 στο 60΄.

Στο πρώτο μέρος ο «νόμος του ποδοσφαίρου» επικράτησε στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έχανε τις ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Λεβέκ, κατάφερε να προηγηθεί, αλλά στη μία και μοναδική της επιθετική προσπάθεια στο διάστημα αυτό η Κέρκυρα μπήκε στ΄ αποδυτήρια με το 1-1.

Το γκολ του Πρίγιοβιτς στο 41΄ με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Πέλκα, δεν πανηγυρίστηκε πολύ, καθώς στο 45΄ οι «Φαίακες» κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Νούνιες από τον Σάκχοφ κι ο «παθών» με εύστοχο χτύπημα έφερε το ματς στα ίσια.

Οι «απρόμαυροι» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 54΄ πήραν ξανά το προβάδισμα με την κοντινή προβολή του Πέλκα, μετά τη σέντρα του Μάτος και στο 60΄ ουσιαστικά «κλείωδωσαν» το «τρίποντο» με το γκολ του Μακ, από την ασίστ του Κάμπος.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μάτος, Λεβέκ (65' Πούγγουρας), Κάτσε, Σάκχοφ, Λημνιός (58' Μακ), Κάμπος, Πέλκας, Πρίγιοβιτς (79' Κουλούρης)

ΚΕΡΚΥΡΑ: Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Γκόμες, Κόντος (62' Μπάουμαν), Ντιόγο, Σιόντης, Νούνες (53' Επστάιν), Ντουάλα, Ζορμπάς (76' Μεληκιώτης).