X

Αδιανόητη βία: χούλιγκαν χτυπάει αντίπαλο με κοτρόνα στο κεφάλι! (βίντεο)

Ίσως η σκληρότερη εικόνα που έχει δει κανείς σε επεισόδια χούλιγκαν. Ο δράστης αναζητείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Στο χειρουργείο μπήκε το θύμα.

Ant1news

Έχουμε δει πολλές φορές αδιανόητες εικόνες βίας με συμπλοκές μεταξύ οπαδών και τη δράση χούλιγκαν, αλλά το βίντεο που δείχνει τα επεισόδια μεταξύ οπαδών αντίπαλων ομάδων στην Κόστα Ρίκα, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων της Καρτάγο και της Εριντάνιο, οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης, με τους οπαδούς των δυο ομάδων να χτυπιούνται αλύπητα.

Κάποια στιγμή ένας άμοιρος οπαδός πέφτει στα χέρια των αντιπάλων του οι οποίοι αρχίζουν να τον χτυπούν και να τον κλωτσούν στο κεφάλι με μανία. Ένας από τους βασανιστές του παίρνει μια τεράστια πέτρα και την εκσφενδονίζει στο κεφάλι του με προφανή στόχο να τον αποτελειώσει.

Ο άτυχος άντρας πέφτει αρχικά αναίσθητος κι αφού ο παραλίγο δολοφόνος του απομακρύνεται με ασταθή βήματα πέφτοντας κάτω για να ξανασηκωθεί και καταφέρνει να απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση για να γλιτώσει τη ζωή του και αναρρώνει στο νοσοκομείο.

Σε ότι αφορά τον παραλίγο δολοφόνο που αναγνωρίστηκε, «υπάρχει ένταλμα σύλληψης για τον Γκονσάλες για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μόλις συλληφθεί, η υπόθεση θα διαβιβαστεί στην αρμόδια ερευνητική αρχή του Καρτάγο», ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας της χώρας.