X

Ανακοίνωσε Ρέτσο η Λεβερκούζεν (βίντεο)

O 19χρονος αμυντικός έγινε από σήμερα ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής, ξεπερνώντας το σχετικό ρεκόρ του Μήτρογλου.

Ant1news

Και επίσημα παρελθόν από το δυναμικό του Ολυμπιακού αποτελεί ο Παναγιώτης Ρέτσος, καθώς η Λεβερκούζεν γνωστοποίησε την απόκτηση του 19χρονου αμυντικού. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου 2022. 

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έγινε από σήμερα ο πιο ακριβοπληρωμένος Ελληνας ποδοσφαιριστής, καθώς πουλήθηκε από τον Ολυμπιακό στη Λεβερκούζεν έναντι ποσού που θα φτάσει τα 22.000.000 ευρώ, ξεπερνώντας κατά πολύ το σχετικό ρεκόρ που κατείχε ο Κώστας Μήτρογλου.  

«Ο Παναγιώτης Ρέτσος είχε κάποιες προτάσεις από κορυφαίους συλλόγους. Είναι ακόμα πιο ευχάριστο για εμάς ότι επέλεξε τη Λεβερκούζεν» δήλωσε μεταξύ άλλων ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Ρούντι Φέλερ και και πρόσθεσε ακόμη ότι «... είναι ένας νέος επαγγελματίας και ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ των απαιτήσεών μας. Πρόκειται για μια επένδυση στο μέλλον της ομάδας». 

 

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Μπάγερ, Χάικο Χέρλιχ, δήλωσε ότι ο σύλλογος είχε πάντα τον Παναγιώτη Ρέτσο «... στην κορυφή της λίστας. Είναι καλό ότι η ηγεσία του συλλόγου μας πέτυχε τη μεταγραφή. Δεν ήταν εύκολο. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε να τα καταφέρουμε». 

Τέλος, ο Ρέτσος τόνισε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του: «Η Λεβερκούζεν παίζει πάντοτε στο Champions League τα τελευταία χρόνια. Η πρόταση ενός τέτοιου συλλόγου με κάνει υπερήφανο και ανυπομονώ να παίξω στην Bundesliga, ένα από τα καλύτερα και πιο ελκυστικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη».