X

Ο Κεντίρα αγόρασε 1.200 εισιτήρια και τα χάρισε σε παιδιά με αναπηρίες

Τους έδωσε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το ματς της Γερμανίας με τη Νορβηγία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ant1news

Ο Γερμανός άσος της Γιουβέντους, Σάμι Κεντίρα, αγόρασε 1.200 εισιτήρια για το ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του απέναντι στη Νορβηγία για τα προκριματικά του Μουντιάλ και τα χάρισε σε παιδιά με αναπηρίες.

Η πρωτοβουλία του Κεντίρα, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, επαινέθηκε δικαιολογημένα τόσο στη Γερμανία όσο και στο εξωτερικό.

«Ήθελα να κάνω κάτι καλό για την πόλη μου», είπε ο Γερμανός μέσος, που έχει στην καρδιά του τη γενέτειρά του, την Στουτγάρδη, παρά το γεγονός ότι έφυγε πριν από επτά χρόνια για να συνεχίσει τότε την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για την ιστορία, η Εθνική Γερμανίας χάρισε πλούσιο θέαμα σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση στη Στουτγάρδη, συντρίβοντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νορβηγίας με 6-0.

 

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια εξασφάλισε έτσι και μαθηματικά την πρόκρισή της στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των προκριματικών.