X

Παναθηναϊκός: το συγκινητικό “αντίο” του Ζέκα (βίντεο)

Σε κλίμα συγκίνησης ο Πορτογάλος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ. Αναχώρησε ήδη για Κοπεγχάγη. Δείτε την αποχαιρετιστήρια φωτογραφία του...

Ant1news

Σε πολύ φορτισμένο κλίμα ο Κάρλος Ζέκα αποχαιρέτησε τη Δευτέρα τον Παναθηναϊκό, ενώ σήμερα νωρίς το πρωί αναχώρησε για Κοπεγχάγη και ανάρτησε την αποχαιρετιστήρια φωτογραφία του στο Instagram, με την ευχή να επιστρέψει στην Ελλάδα με την πρώτη ευκαιρία...

Ωστόσο, ο Πορτογάλος μέσος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί όπου αποχαιρέτησε τους πρώην πια συμπαίκτες του, το τεχνικό τιμ και όλους τους ανθρώπους του προπονητικού επιτελείου, με τον ίδιο να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο διεθνής άσος ευχήθηκε στο «τριφύλλι» καλή επιτυχία στη συνέχεια, ενώ από την πλευρά τους οι «πράσινοι» ανταπέδωσαν και τους ευχήθηκαν τίτλους και διακρίσεις με την φανέλα της Κοπεγχάγης.

 

Μιλώντας στο «novasports.gr» ο Ζέκα τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός ήταν το σπίτι μου. Δεν ήταν. Θα είναι το σπίτι μου πάντα. Σήμερα είναι πολύ δύσκολη μέρα για μένα. Καθώς πρέπει να πω "γεια" σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύαμε μαζί για έξι χρόνια. Πραγματικά τους αγαπάω πάρα πάρα πολύ και είναι δύσκολα αλλά ήρθε η ώρα να τους πω γεια. Αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή. Όλοι σε αυτή την ομάδα, παίκτες και όλοι όσοι ήταν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα μου θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου», τόνισε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Δεν το περίμενα ότι θα μείνω έξι χρόνια σε αυτή τη μεγάλη ομάδα γιατί ξέρουμε ότι πάντα έρχονται καινούριοι και καλοί παίκτες και ήξερα πως θα ήταν δύσκολο για μένα. Αλλά μετά από όλα αυτά τα χρόνια που έπαιξα και μπόρεσα να γίνω αρχηγός, είμαι πάρα πολύ περήφανος που έγινα αρχηγός στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Και βεβαίως που μπόρεσα να γίνω ένας από σας. Είναι αλήθεια, νιώθω ότι είμαι ένας από σας. Όλα όσα έχω στη ζωή μου, μου τα έδωσε ο Παναθηναϊκός και η Ελλάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παναθηναϊκό και σε όλη την Ελλάδα γι' αυτό».