X

Διαλύεται ο Ηρακλής

Δεν θα μετάσχει στο πρωτάθλημα o «γηραιός» που ...πνέει τα λοίσθια. Τι ανακοινώθηκε στους παίκτες.

Ant1news

Τα λοίσθια πνέει ο "γηραιός"...

Την μελανότερη σελίδα της μακρόχρονης ιστορίας του γράφει αυτές τις ημέρες ο ιστορικός σύλλογος του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ο οποίος οδηγείται στην διάλυση.

Όπως έγινε γνωστό η ομάδα δεν θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Football League και μάλιστα ενημέρωσε τους παίκτες να αναζητήσουν νέες ομάδες.

Παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν το τελευταίο διάστημα για την αποτροπή τέτοιας εξέλιξης και τις διαβεβαιώσεις του μεγαλομετόχου Σπύρου Παπαθανασάκη για ανάληψη απο μέρους του της κάλυψης οικονομικών εκκρεμοτήτων, δεν κατέστη δυνατο να βελτιωθεί η κατάσταση, κι έτσι το ιστορικό σωματείο οδεύει προς την οριστική διάλυσή του.

Οι παίκτες ενημερώθηκαν το μεσημέρι ότι ο Ηρακλής δεν θα κατέβει στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κι ότι όλοι τους είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τα επόμενα βήματα στην καριέρα τους σε νέες ομάδες.

Το Ειρηνοδικείο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ορίσει Προσωρινή Διοίκηση. Όπως έχει γίνει γνωστό, η ομάδα που θα προκύψει μετά τις ανακατατάξεις, θα ενωθεί με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και θα ξεκινήσει την προσπάθειά της στο ποδοσφαιρικό στερέωμα από το Α΄ τοπικό Θεσσαλονίκης!