X

Europa League: έτοιμη να ζήσει το ευρωπαϊκό της “όνειρο” η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επιστρέφει μετά από 6 χρόνια στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Χιμένεθ.

Ant1news

Μετά από απουσία έξι ετών η ΑΕΚ επιστρέφει απόψε στους ομίλους του Europa League, αποφασισμένη να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ριέκα, στην Κροατία, στις 20:00.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, όπως ο Τσιγκρίνσκι, ο Γαλανόπουλος και ο Γιακουμάκης, ο Λαμπρόπουλος και ο Γκάλο.

Η Ριέκα είναι μία αντίπαλος που γνωρίζουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, καθώς δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League και χθες ο Ισπανός τεχνικός έκανε τις τελευταίες αναλύσεις του στους ποδοσφαιριστές του.

Την εστία της ΑΕΚ θα υπερασπιστεί ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Βράνιες, Τσόσιτς και Λόπες. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σιμόες με τον Γιόχανσον, με τους Χριστοδουλόπουλο και Κλωναρίδη στα πλάγια. Ως «δεκάρι» θα παίξει ο Μάνταλος και στην κορυφή ο Λιβάια.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με 4-3-3, με τον Ματίαζ Κεκ να επιλέξει τους εξής έντεκα: Πρσκάλο, Ζούτα, Ελέζ, Τζούπαριτς, Βέτσοβιτς, Μίτσιτς, Μάλες, Μπράνταριτς, Χέμπερ, Γκοργκόν και Γκαβράνοβιτς.