X

Δεν αρκεί το “τρίποντο” στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός καλείται να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Η ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική στην Ξάνθη και η «εφιαλτική» πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σπόρτινγκ έχουν αφήσει «τραύματα» στην ομάδα του Μπέσνικ Χάσι, η οποία καλείται να τα… επουλώσει άμεσα. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα τον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδο Καραϊσκάκη, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Το ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους» δεν είναι μόνο η επιστροφή στις νίκες, αλλά κυρίως στις πειστικές εμφανίσεις.

Κάτι που κατέστησε σαφές ο Μπέσνικ Χάσι στους παίκτες του Ολυμπιακού, ετοιμάζοντας αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με τους Πορτογάλους. Ο Κοσοβάρος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία Βούκοβιτς, τον ανέτοιμο Μποτία, τον εμπύρετο Ομάρ και τους Μπεν, Ανσαριφάρντ, Μάρτινς και Μίλιτς.

Είναι προφανές πως ο Κροάτης δεν βρίσκεται μέσα στα πλάνα του τεχνικού του Ολυμπιακού, ο οποίος προτιμάει για τη θέση του αριστερού μπακ τον δεξιοπόδαρο Ντιόγκο Φιγκέιρας. Στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής αναμένεται να αγωνιστεί ο Ζιλέ, με τους Ρομαό και Ένγκελς να παραμένουν στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Καπίνο θα υπερασπιστεί και πάλι την «ερυθρόλευκη» εστία. 

Παρτενέρ του Οφόε στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Ζντιέλαρ, με τους Σεμπά και Πάρντο να παίρνουν θέση στα άκρα της «γραμμής κρούσης». Ο Μάρκο Μάριν θα λάβει τη «μπαγκέτα» του οργανωτή, ενώ ο Τζούρτζεβιτς θα αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην 19μελη αποστολή (Προτο, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Καρσελά, Εμενίκε, Φορτούνης και Νικολάου) συμπεριλήφθηκε και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο διεθνής μέσος αναμένεται να πάρει το «βάπτισμα του πυρός» σε επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού.