X

Κύπελλο Ελλάδας: επέστρεψε στις επιτυχίες ο Ολυμπιακός

Με τον κόσμο του στο πλευρό του ο Ολυμπιακός έκανε ένα νέο ξεκίνημα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης που τον «πλήγωσε» το Σάββατο.

Ant1news

Ο Ολυμπιακός χάρη στα δυο τέρματα του Εμενίκε, επιβλήθηκε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως δεν έπεισαν με την απόδοση τους ενόψει των δυο πολύ κρίσιμων αγώνων που έρχονται με ΑΕΚ και Γιουβέντους.

Εκπληκτικό το γκολ του Τσουκαλά με το οποίο μείωσαν οι Αρκάδες.

Το ζητούμενο βέβαια για τον Ολυμπιακό στην παρούσα φάση ήταν να κερδίσει για να σταθεί και πάλι στα πόδια του και να σταματήσει η γκρίνια για τον Χάσι, στα αποδυτήρια και την εξέδρα.

Ο Ολυμπιακός φωνάζει… και πάλι για τη διαιτησία, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε να του δοθεί τουλάχιστον ακόμα ένα πέναλτι εκτός αυτού με το οποίο άνοιξε το σκορ.

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Προτό, Ελαμπντελαουί (46’ Μαρτίνς), Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ, Πάρντο (60’ Μπεν), Φορτούνης, Ανδρούτσος (74’ Μίλιτς), Εμενίκε.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Ζουμά (79’ Ιγκλέσιας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης (63’ Κουμαντέι), Στανισάβλιεβιτς (59’ Γκοντό ), Δουβίκας.

Διαιτητής: Ιωάννης Νεοφυτιάδης (Κορίνθου)