X

Παναθηναϊκός: Πωλήσεις παικτών για να βγει η χρονιά

Σε νέες περικοπές και πωλήσεις παικτών θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός ώστε να βγάλει την χρονιά, μετά και από το ‘’ναυάγιο’’ στις διαπραγματεύσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για το μέλλον της ΠΑΕ, έπειτα και από τις συζητήσεις του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, οι οποίες δεν είχαν αίσιο τέλος. 

Πρόθεση του είναι να μην εγκαταλείψει την ομάδα αλλά θα πρέπει να υπάρξουν νέες πωλήσεις παικτών, μετά τους Μπεργκ και Ζέκα, προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται ώστε οι ‘’πράσινοι’’ να βγάλουν την χρονιά και να αποφύγουν την χρεωκοπία! 

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει νέο κύκλο συζητήσεων με την Μπενφίκα για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και αναμένεται να βάλει στα ταμεία του γύρω στα 2 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του ομογενή τερματοφύλακα στην πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, με τον Βλαχοδήμο πάντως να παραμένει στο Κορωπί με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

Υποψήφιοι για πώληση τον Ιανουάριο είναι οι Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Χουλτ, Βιγιαφάνιες και Λουντ με τον Παναθηναϊκό να είναι ανοιχτός σε προτάσεις για οποιονδήποτε παίκτη του.