X

Ολυμπιακός: τέλος ο Χάσι!

Η ήττα από την ΑΕΚ αποτέλεσε τη «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» και οδήγησε στην απόλυση του Χάσι. Με Νικοπολίδη στο Τορίνο; «Τέλειωσαν» και τον Καπίνο οι «ερυθρόλευκοι».

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Μπέσνικ Χάσι, με τον Κοσοβάρο να ενημερώνεται για την απόλυση του με την άφιξη της ομάδας στο Ρέντη.

Οι “τίτλοι τέλους” της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Μπέσνικ Χάσι έπεσαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ήταν τέτοια η απογοήτευση της διοίκησης των πρωταθλητών, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, που έσπευσε να ανακοινώσει το “διαζύγιο” στον Κοσοβάρο τεχνικό με την επιστροφή της ομάδας στο Ρέντη.

Η αναζήτηση προπονητή ξεκίνησε (εδώ και μέρες) με τα ονόματα του Γκουστάβο Πογέτ και του Μίτσελ να βρίσκονται σε περίοπτη θέση στην “ερυθρόλευκη” λίστα.

 Ο 50χρονος Ουρουγουανός έλυσε τη συνεργασία του με την κινεζική Σανγκάη Σενχούα, ενώ ο Ισπανός βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Μάλαγα.

Αν βρεθεί άκρη με την ΕΠΟ, ο Αντώνης Νικοπολίδης θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Γιουβέντους στο Τορίνο, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. O 46χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την εθνική ελπίδων μέχρι το τέλος του μήνα. Στο τραπέζι “έπεσε” και το όνομα του Εστεμπάν Καμπιάσο.

Στο μεταξύ, πενήντα οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Ρέντη και εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τον λόγο από τους παίκτες πήρε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος είπε.

“Καταλαβαίνουμε την πικρία σας και εμείς είμαστε το ίδιο πικραμένοι με εσάς. Έχετε δίκιο, η απόδοση μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Είμαστε Ολυμπιακός, ένα παιχνίδι δεν θα χαλάσει μία σεζόν. Πρέπει να συσπειρωθούμε και στο χέρι μας είναι να διορθώσουμε τα πράγματα”.

Με τη δεύτερη ομάδα ο Καπίνο

Μετά το “διαζύγιο” με τον Μπέσνικ Χάσι, οι “ερυθρόλευκοι” ενημέρωσαν τον Στέφανο Καπίνο πως από εδώ και πέρα θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα.

Αρχικά, οι πληροφορίες ήθελαν τον διεθνή τερματοφύλακα να μένει εκτός αποστολής από τον αγώνα με την Γιουβέντους στο Τορίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, ο Καπίνο τέθηκε ουσιαστικά εκτός ομάδας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο πορτιέρο του Ολυμπιακού υπέπεσε σε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα ή αν ο υποβιβασμός του οφείλεται στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα των πρωταθλητών.