X

Ο Τάκης Λεμονής είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού

Παλιός γνώριμος και ...δοκιμασμένη συνταγή απο τους Πρωταθλητές, μετά την απόλυση του Χάσι. Οι πρώτες του δηλώσεις.

Ant1news

Σε έναν "παλιό γνώριμο" ανέθεσε τα ηνία της ομάδας των πρωταθλητών η Διοίκηση του Ολυμπιακού, μετά απο την απόλυση του Μπέσνικ Χάσι, που ακολούθησε την οικτρή εικόνα στο ντέρμπι και την ήττα των ερυθρόλευκων απο την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

O "sir Takis" διαδέχεται τον Κοσοβάρο τεχνικό, ο οποίος ενημερώθηκε για την αποπομπή του, ταυτόχρονα με την επιστροφή της ομάδας απο το ΟΑΚΑ στις εγκαταστάσεις, στου Ρέντη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Η αναζήτηση προπονητή είχε ξεκινήσει απο ημέρες, έλεγαν στελέχη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, με τα ονόματα που ακούγονταν περισσότερο να είναι αυτά των Γκουστάβο Πογέτ και Μίτσελ, ωστόσο οι επικεφαλής του Ολυμπιακού κατέληξαν στην "σίγουρη λύση" του Τάκη Λεμονή, για την ανασυγκρότηση της ομάδας και την βελτίωση - εκτός της απόδοσης - του κλίματος μεταξύ των παικτών.

“Όλοι μαζί να πετύχουμε” 

“Μηνύματα” συσπείρωσης και αντεπίθεσης έστειλε ο Τάκης Λεμονής στους παίκτες του Ολυμπιακού κατά την πρώτη ομιλία του στο Ρέντη. 

Ο Τάκης Λεμονής “σήκωσε μανίκια” και η πρώτη του “αποστολή” ήταν να αλλάξει άρδην το κλίμα στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τεχνικός προσπάθησε να συσπειρώσει την ομάδα και να τονώσει την ψυχολογία των παικτών ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

«Αρκετοί από εσάς ξέρετε πως είμαι χρόνια στον Ολυμπιακό και πως γυρίζω ξανά στην ομάδα. Ξέρω καλά την ομάδα και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το τι πρέπει να γίνει για να τα καταφέρουμε.

Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί και γερά και με καλή ψυχολογία για να πετύχουμε τους στόχους μας. Να πετύχουμε για τον Ολυμπιακό, για εμάς, για την διοίκηση που μας στηρίζει και μας εμπιστεύεται και για τον κόσμο μας. Φυσικά και θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε πράξη όσα πρέπει. Να γνωρίζετε πως είμαι εδώ για εσάς και για να ξεπεράσουμε όλα όλοι μαζί. Θα έχετε όλοι τις ευκαιρίες σας να παίξετε, να προσφέρετε και να δείξετε το τι μπορείτε να κάνετε. Όλοι μαζί να πετύχουμε για τον Ολυμπιακό!” είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Λεμονής.