X

Χωρίς Καπίνο στο Τορίνο!

Το όνομα του Στέφανο Καπίνο λείπει από την αποστολή του Ολυμπιακού, που θα πετάξει το πρωί της Τρίτης για το Τορίνο, για τον αγώνα με την Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Όπως αναμενόταν ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για το Τορίνο, χωρίς τον Στέφανο Καπίνο στην αποστολή του. Ο διεθνής τερματοφύλακας έχει τεθεί εκτός ομάδας πριν αναλάβει τα ηνία ο Τάκης Λεμονής, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί επισήμως. Την “ερυθρόλευκη” εστία στο ματς με την Γιουβέντους θα υπερασπιστεί ο Βέλγος Προτό, με δεύτερο τερματοφύλακα το νεαρό Χουτεσιώτη.

Αντιθέτως, εντός είναι ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί εφέτος σε επίσημο παιχνίδι.

Η πρώτη αποστολή του Ολυμπιακού, στην τέταρτη θητεία του Τάκη Λεμονή στον πάγκο των “ερυθρολεύκων”, έχει ως εξής: Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης και Ζντιέλαρ.

Εκτός από τον Καπίνο, στην Αθήνα θα μείνουν ακόμη οι Ανσαριφάρντ, Μίλιτς, Σισέ και Μάρτινς, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.​