X

“Περίπατο” στα… Περιβόλια έκανε ο Παναιτωλικός

Άνετο ήταν το πέρασμα των Αγρινιωτών από την Κρήτη κόντρα στον Πλατανιά.

Ant1news



Μεγάλη νίκη στην Κρήτη πέτυχε ο Παναιτωλικός επί του Πλατανιά με 3-0, για την 6η αγωνιστικής τη Super League. Η ομάδα του Αγρινίου εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες στο ματς των «Περιβολίων». και πήρε άνετα τη νίκη με τα γκολ των Ντίας (12', 79') και Ρόσα (43'). Ο Πλατανιάς αγωνίστηκε από το 63ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) του Πλιάτσικα.

Ο Παναιτωλικός, που ξεκίνησε πολύ δυνατά, αιφνιδίασε την άμυνα του Πλατανιά μόλις  στο 12ο λεπτό. Μετά από κακό διώξιμο του Στανισάβλιεβιτς, που ήταν εντός της περιοχής, ο Μάζουρεκ έκλεψε την μπάλα και στη συνέχεια ο Ντίας από κοντά άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα του Αγρινίου, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 15’ και το 28’ πριν  γράψει το 2-0 που ήρθε, τελικα, στο 43ο λεπτό.  Ο Κλέσιο έστρωσε την μπάλα στον Μπεχαράνο, ο οποίος άφησε για τον Ρόσα που με φοβερό σουτ έγραψε το 2-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη η ομάδα της Κρήτης μπήκε αποφασισμένη να πιέσει τον Παναιτωλικό. Στο πρώτο τέταρτο είχε τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησε να δημιουργήσει διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα, αλλά στο 63ο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, του Πλιάτσικα.

Ο Παναιτωλικός βρήκε νέους χώρους μετά την αποβολή και άρχισε να απειλεί ξανά με ξαφνικές αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές τις προσπάθειες η ομάδα του Μάκη Χάβου βρήκε, εκ νέου, το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 79' ο Μάζουρεκ «σέρβιρε» στον Ντίας, ο οποίος ανέβασε το σκορ στο 3-0, σφραγίζοντας την πρώτη νίκη του Παναιτωλικού στα «Περιβόλια».

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Δημούτσος, Στανισάβλιεβιτς (46' Στόιτσεφ), Κοροβέσης (46' Πατράλης), Στάθης, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ενσκικουλού, Ντεβέσα (66' Κρος), Μπούντνικ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ρότσα (52' Τσοκάνης), Μόρας, Μιχάι, Μαρινάκης, Μπεχαράνο (67' Μπράβο), Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Μάζουρεκ, Ρόσα (59' Λόπες), Ντίας.