X

Χωρίς… φρένα ο Λεβαδειακός

Οι Βοιωτοί ανέβηκαν στην πεντάδα μετά τη νίκη, με ανατροπή, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ant1news


Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το παιχνίδι στη Λειβαδιά για τον Απόλλωνα. Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Μενδρινός εκτέλεσε φάουλ και ο Παπάζογλου με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Μέχρι να καταλογιστεί, πάντως, το γκολ η αναμέτρηση διακόπηκε για 3-4 λεπτά, λόγω  διαβουλεύσεων για το αν ήταν οφσάιντ! Τελικά ο διαιτητής έδειξε σέντρα υπό τα παράπονα των γηπεδούχων.

Οι Βοιωτοί έχασαν μία καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο 24ο λεπτό, όμως ο Νιασέ δεν μπόρεσε να κινήσει τον Τσόβιτς. Τελικά το 1-1 ήρθε στο δεύτερο μέρος από την άσπρη βούλα. Ο Μπιτζμίν γκρέμισε τον Γιακουμάκη και ο Μπραντάο ισοφάρισε.

Ο Έλληνας φορ έγινε απόλυτος πρωταγωνιστής στο 92ο λεπτό. Σε υποδειγματική αντεπίθεση για την ομάδα του Ανιγκό έγινε κάτοχος της μπάλας στην αριστερή πλευρά και με... κεραυνό στην αντίθετη γωνία του Τσόβιτς έκανε το 2-1!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ανιγκό): Επασί, Ζαραδούκας (Μπελγκαζουανί 51'), Μεντί, Αμαράλ, Τριποτσέρης, Τσαμπούρης, Μητρόπουλος, Νιασέ (Γιακουμάκης 70'), Γιουσούφ, Σίλβα, Μπραντάο.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές, Μπιτζμίν, Μπαρτολίνι, Κούρος, Μενδρινός, Μάατσεν, Παπάζογλου, Χουάρες (Κονέ 73'), Αλμπάνης (Σιατραβάνης 67'), Καστιγέχος.