X

Ολυμπιακός: Θλάση ο Μπεν!

Ο Μοχάμεντ Μπεν υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο ισχίο. “Ταύρος” ο Οφόε. Έξτρα προπόνηση για Καπίνο.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού επιβεβαιώθηκαν, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μοχάμεντ Μπεν έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στο ισχίο. Παρότι δεν έχει διευκρινιστεί ο χρόνος αποθεραπείας, το διάστημα που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι 10 με 15 ημέρες. Ούτως ειπείν, ο Αφρικανός επιθετικός δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. 

Σε αντίθεση με τον Μπεν, ο Οτζίτζα Οφόε δεν έχει κάτι σοβαρό. Ο Βέλγος μέσος μολονότι υπέστη κάκωση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δεν κατέθεσε τα “όπλα” και συνέχισε να αγωνίζεται, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά ότι είναι ένας “μαχητής”. 

Εφάμιλλη θέληση και πάθος καλείται να επιδείξει και ο Στέφανος Καπίνο, ώστε να κερδίσει και πάλι τη θέση κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Ο Τάκης Λεμονής μπορεί να έδωσε ρεπό στους “ερυθρόλευκους”, όμως ο διεθνής τερματοφύλακας προτίμησε να πάει στο Ρέντη και να κάνει έξτρα προπόνηση. Αναμφίβολα μία κίνηση καλής θέλησης από τον νεαρό πορτιέρο.