X

Φορτούνης: Να το ευχαριστηθούμε με την Μπαρτσελόνα

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προσπαθήσουν να ευχαριστηθούν το ματς στη Βαρκελώνη, όπως δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης κατά την αναχώρηση της αποστολής.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την Μπαρτσελόνα και οι “ερυθρόλευκοι” ανυπομονούν να ζήσουν την εμπειρία του Camp Nou.

Λίγο πριν πετάξουν οι πρωταθλητές για τη Βαρκελώνη, ο Κώστας Φορτούνης, τόνισε: «Πάμε εκεί για να ευχαριστηθούμε. Είμαστε σε μία διοργάνωση, όπου όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και τώρα αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Ό,τι αποτέλεσμα και να πάρουμε είναι θετικό ότι βρισκόμαστε εδώ και αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο».

Ο Τρικαλινός μέσος έγινε σήμερα 25 ετών και μίλησε για το “δώρο” που επιθυμεί από τους συμπαίκτες του στο “άντρο” της Μπαρτσελόνα: «Το δώρο θα είναι να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να δείξουμε ότι μπορούμε να βρισκόμαστε σε αυτή τη διοργάνωση. Το να παίζει κανείς απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που έχει τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, αποτελεί τεράστιο κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο».

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή: «Είναι αυτά τα ματς που μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε, όλοι περιμένουν πως και πως την Τετάρτη να μπουν στο Camp Nou. Είναι ωραίες αυτές οι στιγμές. Τέτοιου είδους παιχνίδια σε κάνουν να τα περιμένεις πως και πως. Δεν τίθεται θέμα να μιλάει ο προπονητής καν για τη σημασία των αγώνων, αυτό έρχεται από μόνο του».

Σε ερώτηση αν η νίκη στη Νέα Σμύρνη θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την αντεπίθεση του Ολυμπιακού, ο πολύπειρος τεχνικός, απάντησε: «Θα το δούμε στη συνέχεια, είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε έστω και έτσι όπως ήρθε στο τέλος».

 

Με απουσίες στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

Ο Εμάνουελ Εμενίκε δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει στη Βαρκελώνη.

Εκτός έμειναν ακόμη ο Σεμπά, ο οποίος έχει κάποιες μικροενοχλήσεις και ο Φιγκέιρας, που «πληρώνει» την κάκιστη εμφάνιση του στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Τραυματίας παραμένει ο Μπεν, ενώ οι Ανσαριφάρντ, Σισέ, Μίλιτς και Μάρτινς δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ.