X

Η αποστολή της ΑΕΚ που θα έχει στο πλευρό της χιλιάδες οπαδούς

Σημαντική στήριξη από τον κόσμο της θα έχει η ΑΕΚ στο ματς κόντρα στην Μίλαν. Ποια είναι η 20άδα που διάλεξε ο Χιμένεθ.

Ant1news

Ηχηρή παρουσία και δυναμική στήριξη στην ομάδα τους αναμένεται να δώσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ, που θα είναι κοντά στην ομάδα τους και στο παιχνίδι στο Σαν Σίρο για την 3η αγωνιστική του Europa League, κόντρα στην Μίλαν. 

Για το ματς της Πέμπτης, έχουν ήδη πωληθεί 2.500 εισιτήρια, ενώ στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο για τους «κιτρινόμαυρους», θα ξεπερνά τους 3.000 θεατές. 

Εκτός από όσους ταξιδέψουν από την Ελλάδα, υπάρχουν αρκετοί φοιτητές και εργαζόμενοι στην Ιταλία που θα στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ, ενώ στο πλευρό της «Ένωσης» θα βρεθούν οπαδοί και από άλλες χώρες της Ευρώπης.

Η αποστολή της ομάδας

Χωρίς «απρόοπτα» ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα. 

Ο Αρνορ Τρίστασον απουσίασε με ειδική άδεια για προσωπικούς λόγους. Οι Γιώργος Γιακουμάκης και Ούρος Τσόσιτς πήραν μέρος σε τμήμα του κανονικού προγράμματος και έκαναν και ατομικό πρόγραμμα. Ο Παναγιώτης Κονέ ακολούθησε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

 
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τη Μίλαν το βράδυ της Πέμπτης στο Μιλάνο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Ροντρίγκες, Λιβάια, Αραούχο, Μπακασέτας, Βλαχομήτρος.

Η αποστολή αναχωρεί αεροπορικώς το πρωί της Τετάρτης.