X

Champions League: Γκολ από τα καλύτερα παιχνίδια της Τετάρτης (βίντεο)

Το “Χ” στο “ματς της βραδιάς” ανάμεσα σε Τσέλσι και Ρόμα, οι νίκες της Παρί και της Μπάγερν Μονάχου και η εντός έδρας ήττα της Μπενφίκα από την Μάντσεστερ Γ.

Ant1news

Πλούσιο θέαμα και αρκετά γκολ είχαν και τα παιχνίδια της Τετάρτης για το Champions League, όπως άλλωστε και οι αγώνες της Τρίτης.

Εύκολο έργο φαινόταν πως θα είχε η Τσέλσι απέναντι στη Ρόμα, καθώς προηγήθηκε με 2-0. Όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και αφού μείωσαν αρχικά με τον Κολάροφ, στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Έντιν Τζέκο. Με εκπληκτικό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ λίγο αργότερα, με κεφαλιά, ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ωστόσο, ο Αζάρ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς πετυχαίνοντας γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Κέφια είχε η ακριβότερη «τριπλέτα» στην ιστορία του ποδοσφαίρου, διαλύοντας οποιοδήποτε αμυντικό σύστημα της Άντερλεχτ. Κατά σειρά: Εμπαπέ, Καβάνι και Νεϊμάρ βρήκαν δίχτυα για την Παρί Σεν Ζερμέν, με το έτερο αστέρι της γαλλικής ομάδας, τον Ντι Μαρία, να διαμορφώνει το τελικό 0-4 στις Βρυξέλλες.

Για τον ίδιο όμιλο, η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει να καταδιώκει την Παρί, καθώς είχε εύκολο έργο απέναντι στην Σέλτικ, την οποία κέρδισε με 3-0.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χάρη σε ένα φάουλ του Ράσφορντ και έναν λανθασμένο υπολογισμό, κατόρθωσε να κερδίση με 1-0 την Μπενφίκα.