X

Η νεοφώτιστη Χάντερσφιλντ “έσπασε” το αήττητο του Μουρίνιο

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα υπέστη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο +5 ξέφυγε στην κορυφή η “συμπολίτισσα” Σίτι.

Ant1news

Την πρώτη της ήττα μετά από 10 αγώνες γνώρισε η Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο από την Χάντερσφιλντ, που δεν είχε πετύχει γκολ τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, ενώ αγνοούσε το “τρίποντο” εδώ και έξι ματς.

Οι νεοφώτιστοι στην Premier League αιφνιδίασαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο (28΄ Μούι, 33΄ Ντεπουάτρ) έβαλαν τα θεμέλια για την πρώτη τους νίκη απέναντι στους “κόκκινους διαβόλους” εδώ και 65 χρόνια!

Το μόνο που κατάφερε η Γιουνάιτεντ ήταν να μειώσει στο 78΄ με τον Ράσφορντ.

Εν τω μεταξύ η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε ένα εύκολο “τρίποντο” επί της Μπέρνλι, με σκορ 3-0, και η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ξέφυγε με +5 από τη “συμπολίτισσά” της μετά από 9 αγωνιστικές στην Premier League.

 

Στην επιστροφή του στην ενδεκάδα των “πολιτών”, μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα, ο Σέρχιο Αγκουέρο “έγραψε ιστορία” καθώς με το γκολ που πέτυχε έφθασε τα 177 με τη φανέλα της Σίτι και “έπιασε” στην κορυφή τον αρχισκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου, Έρικ Μπρουκ.