X

Δεν κατάφερε να φθάσει στην ανατροπή ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λαμία

Άτυχη η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που πέταξε βαθμούς απέναντι στη μαχητική Λαμία.

Ant1news

Ο Παναθηναϊκός “έσωσε την παρτίδα” στο δεύτερο ημίχρονο και με το γκολ του Μολίνς (85΄) έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Λαμίας, η οποία προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Χουλτ στο 37΄.

Αν η τύχη έδωσε στο “τριφύλλι” τη νίκη με την ΑΕΛ στις καθυστερήσεις, σήμερα “του γύρισε εντελώς την πλάτη”, με το αυτογκόλ του Χουλτ και το δοκάρι του Μολίνς στις καθυστερήσεις, ωστόσο, η ομάδα του Ουζουνίδη “συνήλθε” στην επανάληψη και κατάφερε να μην φύγει ξανά με …σκυμμένο κεφάλι, όπως συνέβη στην Κέρκυρα και στο Αγρίνιο.

Από μία καλή στιγμή είχαν οι δύο ομάδες στα πρώτα 20 λεπτά. Πρώτη απείλησε η Λαμία με τον “κεραυνό” του Παντελιάδη έξω από την περιοχή που ανάγκασε τον Βλαχοδήμο να διώξει σε κόρνερ, ενώ στο 20΄ ο Μολίνς έδειξε να αιφνιδιάζεται και η κεφαλιά που επιχείρησε από κοντά ήταν άστοχη.

 

Το σκορ άνοιξε για την Λαμία στο 37΄. Από το κόρνερ του Πίτι και το σουτ του Βασιλαντωνόπουλου, ο Χουλτ στην προσπάθειά του να διώξει με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Κουλιμπαλί και στη συνέχεια αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Βλαχοδήμου, παρά την προσπάθεια του Σουηδού να απομακρύνει.

Με την είσοδο του Μουνιέ στο 46΄ ο Παναθηναϊκός έγινε πιο επιθετικός, μετρίασε τα λάθη στη μεσαία γραμμή, αλλά ήταν ακίνδυνος επιθετικά. Η πίεση που άσκησαν οι «πράσινοι» δεν απέφερε κάποιο αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

 

Στην πρώτη μεγάλη ευκαρία που δημιούργησε, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει με το πλασέ του Μολίνς (85΄), ο οποίος στις καθυστερήσεις σημάδεψε το δοκάρι στην κορυφαία φάση του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία: Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα (61΄ Κουτρομάνος), Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι (66΄ Καραγιάννης), Ακόστα, Βάντερσον (87΄ Ντακόλ), Βασιλαντωνόπουλος.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος (71΄ Πίσπας), Χουλτ, Ρέις (46΄ Μουνιέ), Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Λουντ (63΄ Καμπέσας), Μολίνς.