X

Ανατροπή στις καθυστερήσεις για τον Παναθηναϊκό στην Καρδίτσα

Το πρώτο “διπλό” στην επαρχία ήρθε στο Κύπελλο. “Μετεξεταστέοι” έμειναν οι αναπληρωματικοί που χρησιμοποίησε ο Ουζουνίδης.

Ant1news

Άλλη μία …προβληματική εμφάνιση έκανε ο Παναθηναϊκός, αυτήν τη φορά στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου χρειάστηκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις για να κάμψει την αντίσταση της Αναγέννησης και να πάρει το “διπλό” στην Καρδίτσα, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χρησιμοποίησε μία ενδεκάδα με πολλούς νέους παίκτες, χωρίς ούτε έναν από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, κόντρα στη Λαμία.

Ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα έδωσε και ο Βαζάκας, που είδε την ομάδα του να αιφνιδιάζει τον Παναθηναϊκό στο 14΄ με τον Πλαβούκο (1-0). Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με προβάδισμα δύο τερμάτων, ωστόσο το σουτ του Σταματάκη έφυγε μόλις έξω από την εστία του Διούδη.

 

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να ισοφαρίσει νωρίς, με την κεφαλιά του Μουνιέ στο 50ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύσκολο έργο, καθώς η βροχή γινόταν όλο και πιο έντονη, και δυσκολεύονταν να απειλήσουν την εστία της Αναγέννησης. Μέχρι που στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ήρθε τελικά η “λύτρωση” με τον Μολίνς να πετυχαίνει την ολική ανατροπή (1-2).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινούπολος, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σούντουρα, Σταματάκης, Μπιτέλης (69΄ Μασούρας), Πλαβούκος (52΄ Χαντζάρας), Τζέκος (83΄ Κονέ), Ποζατζίδης.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Ευαγγέλου, Αυλωνίτης, Ινσούα, Καμπέσας, Δώνης (77΄ Μπουζούκης), Σιλά, Χατζηγιοβάνης (59΄ Λουντ), Μουνιέ, Πίσπας (66΄ Μολίνς).