X

Tην… “γλίτωσε” ο Ατρόμητος – σε τροχιά πρόκρισης ο Αστέρας

“Σκάλωσαν” στα Τρίκαλα οι Περιστεριώτες. “Τούμπαρε” τον Κισσαμικό ο Αστέρας.

Ant1news



Ο πρωτοπόρος της Super League Ατρόμητος, δεν κατόρθωσε να περάσει νικηφόρα από τα Τρίκαλα. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Καρασαλίδη στο 51’ όταν επιχείρησε να απομακρύνει την μπάλα μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Γκόλιας. Η ομάδα του Περιστερίου εμφανίστηκε καλύτερη στη συνέχεια, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με τον Μανούσο στο 75’. 

Το 1-1 βάζει «φωτιά» στον όμιλο, καθώς στην 1η θέση συγκατοικούν Ατρόμητος και Τρίκαλα. Ένα βαθμό πίσω τους βρίσκεται η Κασσιόπη, που θα αναμετρηθεί με τα Τρίκαλα την τελευταία αγωνιστική, σε ένα ματς που θα δίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η 4η Σπάρτη, που θα αγωνιστεί με τον Ατρόμητο, έχει, ήδη, αποκλειστεί 

Οι συνθέσεις: 

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος, Τζόκιτς, Μίλιεβιτς, Τσίπρας, Καπός (67’ Ντίνας), Γροντής (55’ Τόμιτς) 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Νάτσος, Οριόλ, Ζησόπουλος, Ούμπιδες, Μανούσος, Κυριακίδης, Ουάρντα (46’ Ντάουντα), Βασιλείου 

“Τούμπαρε” τον Κισσαμικό ο Αστέρας

 

Με κρύο στην Τρίπολη και με ελάχιστο κόσμο στις κερκίδες, ο Αστέρας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, νίκησε 2-1 τον φιλότιμο Κισσαμικό, για τον 5ο όμιλο. Έτσι οι Αρκάδες πέτυχαν την πρώτη νίκη και έπιασαν τους Χανιώτες στη 2η θέση του ομίλου, όπου προπορεύεται ο Ολυμπιακός με «2 στα 2».

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι στο 39’, που εκτέλεσε εύστοχα ο Ξυδάς, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν πριν «κλείσει» το ημίχρονο και να ισοφαρίσουν στο 44’ με τον Τριανταφυλλόπουλο. Σε ένα κακό ματς, το γκολ της νίκης σημείωσε ο Δουβίκας με σουτ στο 64’.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Κυριακόπουλος, Σίλβα, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Ντουντού (46’ Ιγκλέσας), Μουνάφο, Μαντιντα, Δουβίκας (66’ Μανιάς), Καλτσάς, Τόνσο (75’ Τσουκαλάς).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Παντελάκης (63’ Μαρκοπουλιώτης), Τόλι, Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Ξυδάς, Βρεττός (76’ Αποστολίδης), Μπατίστ, Ντάγκρας.