X

Η τακτική Λεμονή και Ουζουνίδη για το “ντέρμπι των αιωνίων”

Φουλ οι μηχανές σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για το ματς στην Λεωφόρο. Για τα «μάτια» ποιου ...κυρίου θα παίξουν οι παίκτες των δύο ομάδων.

Ant1news

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, που συναντιούνται το Σάββατο στις 19:30 στην Λεωφόρο. 

Εκτός από την μάχη για την νίκη της ομάδας τους, οι παίκτες θα παίξουν και για τα μάτια ενός …κυρίου, καθώς στις κερκίδες των επισήμων στην Λεωφόρο θα βρίσκεται και ένας κατάσκοπος για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος δεν έχει αποκαλύψει για χάρη ποιού ή ποιών θα δει τον αγώνα.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, δείχνει έτοιμος να παρατάξει την ομάδα με ίδιο σχήμα στο «ντέρμπι των αιωνίων».

Όμως, υπάρχουν και ορισμένα διλήμματα για τον τεχνικό των ερυθρόλευκων, με βασικότερο το ενδεχόμενο ο Μποτία να «κλέψει» την θέση του Ένγκελς ή πιο δύσκολα αυτήν του Σισέ, για να εκμεταλλευθεί την ταχύτητα του Ισπανού στόπερ, αλλά και την …εμπειρία του από αγώνες με τον Παναθηναϊκό. Δεν αποκλείεται και ο Εμενίκε να αντικαταστήσει τον Ανσαριφαρντ, στην κορυφή της επίθεσης από τον Ανσαριφάρντ, αν όχι από την αρχή, στην διάρκεια του αγώνα κι αναλόγως από την εξέλιξη του.

 

Σίγουροι είναι οι: Προτό κάτω από τα δοκάρια, Ομάρ και Κούτρης στα άκρα της άμυνας, Ρομαό και Οτζίτζα στο κέντρο, με τον Φορτούνη μπροστά τους και τους Πάρντο και Ανδρούτσο στα άκρα.

Στο μέτωπο των «πράσινων», η δικαίωση της έφεσης για τον Ροντρίγκο Μολέντο φαίνεται ότι διευκόλυνε σημαντικά τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την κατάρτιση της αρχικής ενδεκάδας.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, θα κατεβάσει την ομάδα με διάταξη 4-2-3-1 και με μόνο ζήτημα που μένει να διευκρινίσει, αν θα βάλει τον Κουτρουμπή, που προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη  ή θα επιλέξει να στοιχίσει τον Κολοβέτσιο δίπλα στον Βραζιλιάνο στο κέντρο της άμυνας.

Ο Βλαχοδήμος θα φυλάει την εστία, Κουλιμπαλί και Χουλτ θα πιάσουν τα άκρα της άμυνας και θα έχουν στην μέση τους Σιλά και Κουρμπέλη. Ο Λουντ θα είναι αριστερά και ο Βιγιαφάνιες δεξιά στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Χίλιεμαρκ θα κινείται πίσω από τον Μολίνς. 

 

Εκτός αποστολής έχει μείνει ο Τσάβες, καθώς υπάρχουν φόβοι, μετά και τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, για υποτροπή, με τις εκτιμήσεις να θέλουν επιστροφή του στους αγώνες, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, μετά από τον ανάπαυλα, λόγω των μπαράζ για το Μουντιάλ.