X

Γκολ από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Σαββάτου (βίντεο)

Νίκη για την Μπαρτσελόνα, ήττα για την Μίλαν, η οποία σε λίγες ημέρες παίζει με την ΑΕΚ. Στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος επέστρεψε η Μπάγερν.

Ant1news

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέστρεψε στο Μπιλμπάο, αλλά δεν ήταν φιλικός απέναντι στην πρώην του ομάδα, με την Μπαρτσελόνα να επικρατεί με 2-0 της Ατλέτικ.

Οι Μέσι και Παουλίνιο χάρισαν τους τρεις βαθμούς στην πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» - οι άσοι των οποίων αγωνιούν για το μέλλον τους, λόγω των εξελίξεων στην Ισπανία, που βρίσκεται σε δίνη μετά την άρση αυτονομίας της Καταλονίας, να συμπληρώνουν 7 παιχνίδια χωρίς να δεχθούν γκολ σε 10 αγωνιστικές στο ισπανικό πρωτάθλημα.

«Γκέλα» για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Βιγιαρεάλ. Ο Κορέα έδωσε το προβάδισμα στους «ροχιμπλάνκος», με τον Κάρλος Μπάκα να ισοφαρίζει για το «κίτρινο υποβρύχιο», λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Στο «Σαν Σίρο», η Μίλαν, λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, γνώρισε την ήττα από την Γιουβέντους με 0-2. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας είχε σε μεγάλη μέρα τον Ιγκουαΐν, ο οποιός σημείωσε και τα δυο γκολ των «μπιανκονέρι».

Τρίτη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα με το ίδιο σκορ για την Ρόμα, που κέρδισε με 1-0 την Μπολόνια, χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Ιταλο-αιγύπτιου επιθετικού, Ελ Σαραουί.

Στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος επέστρεψε η Μπάγερν Μονάχου, λυγίζοντας την αντίσταση της Λειψίας με 2-0. Δύο γκολ με όμορφα πλασέ από τους Ροντρίγκες και Λεβαντόφσκι έκριναν την αναμέτρηση.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ από τα παιχνίδια του Σαββάτου στο αγγλικό πρωτάθλημα.