X

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον τραυματισμό του Μάνταλου

Σοκ στην ΑΕΚ. Εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους μήνες ο Πέτρος Μάνταλος. Το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ant1news



Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο για τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί σε επέμβαση, απουσιάζοντας από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τους επόμενους μήνες

Σύμφωνα με την σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ «ολοκληρώθηκε ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο αρχηγός της ομάδας μας, Πέτρος Μάνταλος, μετά τον χθεσινό τραυματισμό του στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης επιβεβαίωσε την αρχική ιατρική διάγνωση για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο.

Ο Πέτρος Μάνταλος θα υποβληθεί αύριο σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού στο Ιατρικό Κέντρο από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου».

Μελισσανίδης: Μη φοβάσαι τίποτα, είμαστε όλοι δίπλα σου

Άμεση ήταν η υποστήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Μάνταλο, ο οποίος επικοινώνησε αμέσως με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Λυμπερόπουλο και έδωσε εντολή να ανανεωθεί άμεσα το συμβόλαιο του παίκτη. Ακριβώς το ίδιο είχε πράξει ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης και τον περασμένο Μάρτιο, όταν τραυματίστηκε σοβαρά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα στην ενεργό δράση.

"Μη φοβάσαι τίποτα, είμαστε όλοι δίπλα σου" είπε ο Δ. Μελισσανίδης σε επικοινωνία που είχε με τον άτυχο αρχηγό της ΑΕΚ

Ευχές από Πανιώνιο στον Πέτρο Μάνταλο

Η ΠΑΕ Πανιώνιος απομόνωσε τους ελάχιστους ανεγκέφαλους που αποδοκίμασαν τον Πέτρο Μάνταλο τη στιγμή του τραυματισμού του και εξέδωσε ανακοίνωση με ευχές προς τον αρχηγό της ΑΕΚ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εκφράζει τις θερμότερες ευχές της, στον Πέτρο Μάνταλο, για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους, προκειμένου να μην χάσει το Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έναν από τους πλέον πολύτιμους ποδοσφαιριστές του».