X

Champions League: Τα “φώτα” σε Αγγλία και Ιταλία

Η Τότεναμ υποδέχεται την Ρεάλ και η Νάπολι την Μάντεστερ Σίτι, σε κρίσιμες αναμετρήσεις για την πρόκριση στους «16». Ποιες ομάδες πήραν το "εισιτήριο".

Ant1news

Στο Λονδίνο και στη Νάπολη στρέφονται απόψε τα βλέμματα την δεύτερη ημέρα της 4ης αγωνιστικής του Champions League.

Συγκεκριμένα, η Τότεναμ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Νάπολι τη Μάντεστερ Σίτι, σε κρίσιμες αναμετρήσεις για την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο του 8ου ομίλου, Λονδρέζοι και Μαδριλένοι, που ισοβαθμούν στην κορυφή, θα παλέψουν για τη νίκη που θα τους στείλει πιθανότατα από σήμερα στην επόμενη φάση, με την ισοπαλία πάντως, να μη «στεναχωρεί» καμία από τις δύο ομάδες.

Στον 6ο όμιλο, αν η Μάντσεστερ Σίτι αποφύγει την ήττα στην έδρα της Νάπολι, τότε θα περάσει αμέσως στους «16». Από την πλευρά της, η ομάδα του Σάρι θέλει τη νίκη για να μη δει τη Σαχτάρ να της ξεφεύγει στη βαθμολογία.

Στον 5ο όμιλο, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάριμπορ, κόντρα στην οποία την περασμένη αγωνιστική σημείωσε τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του θεσμού, φτάνοντας στο τελικό 7-0.

Τέλος, στον 7ο όμιλο, ​η Μπεσίκτας υποδέχεται τη Μονακό και με νίκη κλειδώνει την πρόκριση στους «16», με τους Μονεγάσκους πάντως να «καίγονται» για βαθμούς, για να μείνουν στο κυνήγι της πρόκρισης.

Στις χθεσινές αναμετρήσεις, την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League εξασφάλισαν Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν, μετά τις νίκες επί της Άντερλεχτ με 5-0 και της Σέλτικ με 2-1 αντίστοιχα.

Το «μπαμ» έγινε στη Μαδρίτη, όπου η Καραμπάχ αν και με 10 παίκτες απέσπασε ισοπαλία από την Ατλέτικο (1-1), ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέρασε από την Ελβετία (2-1 επί της Βασιλείας) αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μέχρι το 65΄.