X

Στα “όπλα” ο Φορτούνης!

Ετοιμοπόλεμος για την “μάχη” του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στο Φάληρο θα είναι ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Ant1news

Του Βασίλη Χαζηδάκη

Ένας “πονοκέφαλος” λιγότερος για τον Τάκη Λεμονή, που είδε τον Κώστα Φορτούνη να βροντοφωνάζει “παρών” στην προπόνηση του Σαββάτου και να τίθεται στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Αναμφισβήτητα μία ευχάριστη είδηση για τον πολύπειρο τεχνικό, καθότι ο διεθνής μέσος αποτελεί το βαρόμετρο του Ολυμπιακού, που δυσκολεύεται κόντρα σε “κλειστές” άμυνες.

Στην “ερυθρόλευκη” αποστολή επέστρεψαν οι Ανσαριφάρντ, Σισέ και Μάρτινς, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τη Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αντιθέτως, ο Τάκης Λεμονής αποφάσισε να “δώσει ανάσες” στον Μπιόρν Ένγκελς. Εκτός έμειναν ακόμη οι ανέτοιμοι Εμενίκε και Μπεν, ο τραυματίας Σεμπά και οι Ζντιέλαρ, Βούκοβιτς και Ζιλέ για λόγους τακτικής.

Η 20μελη αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό και Ταχτσίδης.