X

Επιστροφή στις… γκέλες για τον Παναθηναϊκό

Η “κατάρα” της… επαρχίας ξαναχτύπησε τους “πράσινους”, που έφυγαν ηττημένοι από την Τρίπολη.

Ant1news



Τις εκτός έδρας αδυναμίες του έδειξε για έναν ακόμη αγώνα ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της Super League. Οι “πράσινοι” σε αγώνα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ηττήθηκαν 1-0 στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” από τον Αστέρα Τρίπολης, χάρις σε τέρμα του Μουνάφο στο 86΄ με κεφαλιά. Ο Αστέρας Τρίπολης βελτίωσε την θέση του στην κατάταξη, αφού πλέον είναι στην 11η θέση με 9 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός που παρέμεινε χωρίς εκτός έδρας νίκη και με 3 ήττες στο παθητικό του, είναι 7ος με 13 βαθμούς.

Χαλαρά κύλησε το πρώτο 45λεπτο για τους δύο τερματοφύλακες. Μοναδικές καλές στιγμές για τον Παναθηναϊκό μια κεφαλιά του Μολίνς στο 12΄ στην αγκαλιά του Αθανασιάδη και στο 32΄ προβολή του ίδιου λίγο άουτ, ενώ στο 24΄ ο Αστέρας έχασε μια ευκαιρία όταν σουτ του Καλτσά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και βγήκε κόρνερ. Στο 41΄ ο Κουλιμπαλί βρέθηκε στο έδαφος με πόνους στην γάμπα του και αντικαταστάθηκε από τον Γιόχανσον.

Μετά το 50΄ πάντως το παιχνίδι έγινε πιο ζωηρό και όλα έδειχναν ότι ένα γκολ θα αρκούσε για να πάρει η ομάδα που θα το πετύχαινε τη νίκη.

Την πρώτη καλή φάση έκανε ο Παναθηναϊκός στο 52΄, όταν σε ανάποδο ψαλιδάκι του Μολέδο η μπάλα κόντραρε στον Δουβίκα  και πέρασε έξω από την εστία του Αθανασιάδη. Η καλύτερη στιγμή του Αστέρα αλλά και του αγώνα ήταν στο 65' , όταν ο Γκοντό μόνος προ του Βλαχοδήμου κόπηκε από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. 

Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο 72΄ με τον Λουντ το σουτ του οποίου απέκρουσε με τις γροθιές ο Αθανασιάδης, αλλά ο Αστέρας ήταν αυτός που σκόραρε και πήρε τη νίκη, όταν στο 86΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τόνσο, ο Ιγκλέσιας έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο αμαρκάριστος Μουνάφο με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Κυριακόπουλος (Μαντιντά 60'), Καλτσάς (Ιγκόρ 82'), Τόνσο, Δουβίκας (Γκοντό 57').

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Χουλτ, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί (Γιόχανσον 42'), Σιλά, Χίλιεμαρκ (Καμπέσας 73'), Κουρμπέλης, Λουντ, Βιγιαφάνιες (Μουνιέ 63'), Μολίνς.