X

Ρέμπιτς: εριστικοί οι Έλληνες, παίζουν “βρώμικα”

Προκλητικές δηλώσεις του Κροάτη επιθετικού εν όψει των μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Στο πλευρό των Κροατών ο Τζέκο.

Ant1news

Ανεβάζουν τους τόνους οι Κροάτες εν όψει του πρώτου αγώνα μπαράζ με την Ελλάδα για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 24χρονος επιθετικός, Άντε Ρέμπιτς, έκανε ορισμένες προκλητικές δηλώσεις για τους διεθνείς μας, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι εριστικοί και ότι παίζουν “βρώμικα”.

Αναλυτικότερα, ο Κροάτης επιθετικός είπε για την αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του με την Εθνική Ελλάδος: «Από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές ξέρω μόνο δύο και αυτοί παίζουν στην Μπουντεσλίγκα. Ο Σωκράτης (Παπασταθόπουλος) της Ντόρτμουντ είναι από τους πιο δυσάρεστους αμυντικούς που έχω αντιμετωπίσει. Στην Ελλάδα παίζουν πολύ πιο βρώμικα στην Εθνική από ό,τι σε σύλλογο. Είναι πολύ εριστικοί. Παρακολουθήσαμε κάποια ματς τους και είδαμε ότι αμύνονται πολύ καλά, είναι “βρώμικοι” και θα πρέπει να προσέξουμε τις προκλήσεις τους. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από αυτούς και να επιστρέψουμε στο Μουντιάλ».

 

Εν τω μεταξύ την υποστήριξή του στην προσπάθεια της Κροατίας να ξεπεράσει τον σκόπελο της Ελλάδας εξέφρασε ο Βόσνιος άσος, Έντιν Τζέκο, ο οποίος ακόμη δεν έχει συμβιβαστεί με το γεγονός ότι η “γαλανόλευκη” τερμάτισε μπροστά από την ομάδα του στον προκριματικό όμιλο.

«Εγώ υποστηρίζω την Κροατία, γιατί έχω πολλούς φίλους εκεί. Δεν είναι θέμα εκδίκησης», υποστήριξε ο επιθετικός της Ρόμα, που παραδέχθηκε ότι αισθάνεται πληγωμένος από την ελληνική ομάδα. «Έχω αφήσει πίσω μου αυτά τα ματς, αλλά οι πληγές παραμένουν. Και στα δύο ματς με την Ελλάδα δεν ήμασταν χειρότεροι. Απεναντίας, πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι και στους δύο αγώνες, αλλά μας έλειψε η τύχη και η συγκέντρωση», δήλωσε.

Ο Τζέκο εκτίμησε πως οι παίκτες της Εθνική Ελλάδος θα προσπαθήσουν να εκνευρίσουν τους αντιπάλους τους. «Η Ελλάδα παίζει δυνατά και είναι συμπαγής. Αμύνονται μαζικά και γρήγορα βγαίνουν στις αντεπιθέσεις. Παίζουν με υπομονή και ξέρουν πώς να χτίζουν τις επιθέσεις τους. Πρόκειται για σκληρό αντίπαλο. Ξέρω πως η Κροατία έχει πολλούς παίκτες στο όριο και είμαι βέβαιος πως οι Έλληνες θα προσπαθήσουν να τους προκαλέσουν για να πάρουν κίτρινη και να λείψουν από τη ρεβάνς. Πάντα τα ματς με την Ελλάδα είναι τα ίδια. Έχουν ένταση, τσακωμούς στο γήπεδο, πολλές προκλήσεις, αλλά όλα αυτά είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου», κατέληξε.