X

Νέοι ξυλοδαρμοί στο “Γ. Καραϊσκάκης”!

Πριν από την έναρξη του αγώνα της Εθνικής με τους Κροάτες, για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ant1news



Ακόμη ένα σκηνικό ντροπής στο Καραϊσκάκη! Πριν τον αγώνα με την Κροατία, ομάδα 20 ατόμων έστειλε στο νοσοκομείο τρεις φιλάθλους και τους λήστεψαν καθώς δεν απάντησαν... σωστά στην ερώτηση τι ομάδα είναι! 

Οι... γνωστοί “άγνωστοι” λοιπόν, φρόντισαν να αφήσουν το στίγμα τους, προσθέτοντας ακόμη μία μαύρη σελίδα στην παρουσία της Εθνικής μας ομάδας στο Φαληρικό γήπεδο.  

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας, που επικαλέιται το sdna.gr, ομάδα 20 ατόμων που δεν είχαν διακριτικά, πλησίασε έξω από το “Red Cafe” δύο νεαρούς, (γεννηθέντες το 1998 και 1995), ρωτώντας «τι ομάδα είστε». 

Απάντηση δεν πήραν και τότε τους επιτέθηκαν, τραυματίζοντας τον έναν στο κεφάλι και τον άλλο στο πόδι. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο «Τζάνειο» νοσοκομείο. Στην καταγγελία που έγινε αναφέρεται ότι εκλάπη κι ένα τσαντάκι που είχε 50 ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει τραυματισμός και τρίτου Έλληνα φιλάθλου. 

Οι... ασχήμιες όμως που έλαβαν χώρα πριν το παιχνίδι της Εθνικής δεν σταματούν εκεί καθώς, όπως προσθέτει το sdna.gr, έγιναν kai επίσημες καταγγελίες για φιλάθλους που έμειναν εκτός γηπέδου παρότι είχαν προμηθευτεί κανονικά το εισιτήριό τους. Πώς έγινε αυτό; Υπήρξαν αρκετοί που αφού είχαν περάσει από τον προέλεγχο των σεκιούριτι δείχνοντας το εισιτήριό τους, μέσα στις θύρες βρίσκονταν ομάδα χούλιγκαν που περνούσε από... ανάκριση οπαδικής ταυτότητας ακόμη κι ανήλικους κι αφού δεν έπαιρναν την απάντηση που πιθανώς ήθελαν, τους έπαιρναν τα εισιτήρια -αφού οι ίδιοι δεν είχαν- με αποτέλεσμα οι νόμιμοι κάτοχοι εισιτηρίων να μείνουν εκτός γηπέδου!