X

Τα “φώτα” στραμμένα στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός που προσπαθεί να σταθεί… στα πόδια του και η ΑΕΚ που κάνει πρωταθλητισμό μετά από πολύ καιρό θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους απόψε στην «Λεωφόρο».

Ant1news

Το «απόλυτο» ντέρμπι της πρωτεύουσας μεταξύ Παναθηναϊκό και ΑΕΚ κλέβει την παράσταση στο σημερινό πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Μπορεί οι δυο ομάδες να έχουν διαφορετικούς αγωνιστικούς στόχους την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά ένας αγώνας μεταξύ τους δεν παύει να είναι ντέρμπι κάτω από οποιοσδήποτε συνθήκες.

Στον Παναθηναϊκό μεγάλη απώλεια θεωρείται αυτή του Τσάβες, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δεν θα τον έχει στη διάθεση του ο Ουζουνίδης, όπως άλλωστε και τον Λουτσιάνο που δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος, Διούδης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Σιλά, Ρέις, Λουντ, Τζανδάρης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Καμπέσας, Άλτμαν, Χίλιεμαρκ, Μολίνς.

Από την άλλη πλευρά στην ΑΕΚ, εκτός μάχης είναι οι Μάνταλος, Γιόχανσον και Αραούχο στην Ένωση, με τους δύο πρώτους να είναι οι μεγάλοι άτυχοι στην σεζόν. Παράλληλα, εκτός πλάνων του Χιμένεθ είναι και οι Τσίστασον, Βινίσιους και Τζανετόπουλος.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Λόπες, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Κλωναρίδης, Κονέ, Λιβάγια, Μπακασέτας, Γιακουμάκης.