X

Σούπερ Λίγκα: παιχνίδια “φωτιά” στην 12η αγωνιστική

Το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στις επικίνδυνες… εξόδους που έχουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής.

Ant1news

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τις ομάδες της κορυφής περιλαμβάνει η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας που θα διεξαχθεί αυτό το τριήμερο.

Το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στις επικίνδυνες… εξόδους που έχουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός σε Νέα Σμύρνη και Κέρκυρα αντίστοιχα, αλλά και στο ματς του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Χωρίς τον τιμωρημένο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, η πρωτοπόρος ΑΕΚ έχει θεωρητικά εύκολη αποστολή κόντρα στον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που έχει αποκτήσει ιδιαίτερο χρώμα μετά την απόφαση της διοίκησης της «Ένωσης» να διατεθούν όλες οι εισπράξεις προς ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Δυτικής Αττικής, ενώ

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει στα Γιάννενα με την αναμέτρηση ΠΑΣ –Ξάνθη,  συνεχίζεται στη Ριζούπολη με το ντέρμπι κορυφής στην περυσινή... Football  League Απόλλων – Λαμία και κλείνει στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. 

Το κυριακάτικο πρόγραμμα ανοίγει το μεσημέρι στη Νέα Σμύρνη, όπου ο πρωτοπόρος, παρέα με την ΑΕΚ, ΠΑΟΚ στοχεύει στην πρώτη του εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Πανιώνιο και κλείνει το βράδυ στην Κέρκυρα, σε μια δοκιμασία για τον Ολυμπιακό μετά το άδοξο τέλος των ευρωπαϊκών φιλοδοξιών του.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής 

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 15:00
Απόλλων Σμύρνης –Λαμία 17.15
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 19.30

ΚΥΡΙΑΚΗ
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 15.00
Παναιτωλικός – Λάρισα 17.15
Αστέρας Τρ. – Λεβαδειακός 17.15
Κέρκυρα – Ολυμπιακός 19.30

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΑΕΚ – Πλατανιάς 19.30