X

“Όρθια” στη Βαλένθια η Μπαρτσελόνα παρά την αδικία!

Το μεγάλο ματς του «Μεστάγια» σημαδεύτηκε από ένα σοβαρό διαιτητικό λάθος, καθώς διαιτητής και βοηθός δεν κατακύρωσαν πεντακάθαρο γκολ των «μπλαουγκράνα»...

Ant1news

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι κορυφής του ισπανικού πρωταθλήματος, μεταξύ της Βαλένθια και της Μπαρτσελόνα, με τις δύο ομάδες να παραμένουν αήττητες μετά από 13 αγωνιστικές και τους «μπλαουγκράνα» να διατηρούν το +4 από τις «νυχτερίδες» (και να βρίσκονται στο +8 από Ρεάλ και Ατλέτικο).

Το μεγάλο ματς του «Μεστάγια» σημαδεύτηκε όμως από ένα πολύ σοβαρό διαιτητικό λάθος, καθώς διαιτητής και βοηθός δεν κατακύρωσαν πεντακάθαρο γκολ των «μπλαουγκράνα» στο 30΄, όταν σε ένα χλιαρό σουτ του Μέσι ο Νέτο έχασε τη μπάλα από τα χέρια του και την έδιωξε αφότου αυτή είχε περάσει κατά πολύ τη γραμμή τέρματος.

Συνολικά η Μπαρτσελόνα ήταν σαφώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο β΄ μέρος και προηγήθηκαν στο 60΄, με τον Ροντρίγκο να τελειώνει από κοντά την εξαιρετική συνεργασία των Γκουέδες και Γκαγιά από τα αριστερά.

Οι Καταλανοί έδειχναν μπλοκαρισμένοι, αλλά μία στιγμιαία έμπνευση του Μέσι στο 82΄ ήταν αρκετή για να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας. Η καταπληκτική μπαλιά του Αργεντινού έβγαλε τον Ζόρντι Αλμπα στην πλάτη της άμυνας και ο διεθνής αμυντικός τελείωσε με τη μία τη φάση για το τελικό 1-1.