X

“Ερυθρόλευκος”… εμφύλιος στα Χανιά!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα (17:15) στην Κρήτη τον Κισσαμικό, που θα έχει στην αποστολή του 6 παίκτες των πρωταθλητών.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Μόλις έναν βαθμό χρειάζεται ο Ολυμπιακός στα Χανιά, προκειμένου να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδος. Ο αγώνας με τον Κισσαμικό αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Τάκη Λεμονή, ώστε να ξεκουράσει τους βασικούς, να δώσει ευκαιρίες στους αναπληρωματικούς και να στείλει ξεκάθαρα «μηνύματα» στους «παροπλισμένους». Οι Βούκοβιτς, Μίλιτς και Ζντιέλαρ αποκλείστηκαν από την αποστολή και όλα δείχνουν ότι το 2018 δεν θα τους βρει στον Πειραιά.

Σε αντίθεση με τους Νικολάου και Ανδρούτσο, οι οποίοι θα ξεκινήσουν βασικοί στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό όπως και ο Μοχάμεντ Μπεν. Την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ο Καπίνο, με τους Φιγκέιρας, Ένγκελς, Νικολάου και τον νεαρό Λάμπρου να συνθέτουν την τετράδα της οπισθοφυλακής. Ο Μάρτινς θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ζιλέ στο Κέντρο, με τους Ανδρούτσο και Καρσελά στα πλάγια της «γραμμής κρούσης» και τον Μπεν πίσω από τον Τζούρτζεβιτς.

Στη «φαρέτρα» του Λεμονή βρίσκονται ακόμη οι Ομάρ, Αγγελόπουλος, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ανσαριφάρντ, Μάριν, Βρουσάι και Ξενιτίδης.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Πετράκης συμπεριέλαβε στην αποστολή του Κισσαμικού 6 παίκτες που ανήκουν στην ομάδα του Πειραιά. Ο λόγος για τους Γαβαλά, Παντελάκη, Τόλι, Φουάση, Καραγεώργη και Μεγαρίτη.