X

Ισοπαλίες σε Λάρισα και Λαμία

Χωρίς νικητή έληξαν οι αναμετρήσεις ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία – Παναιτωλικός

Ant1news

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Λάρισας με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 13η αγωνιστική της Super League, με τέρματα του Ναζλίδη στο 5΄ με πέναλτι και του Κόντε στο 55΄. Το αποτέλεσμα βάσει της εμφάνισης των δύο ομάδων κρίνεται δίκαιο, ενώ κατάφεραν να προσθέσουν στη συλλογή της από έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Η Λάρισα μπήκε πιο δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με πέναλτι του Ναζλίδη, το οποίο κέρδισε ο ίδιος μετά από κράτημα του Μπέριου μέσα στην πέριοχή. Ο ΠΑΣ ουσιαστικά αντέδρασε μετά το ημίωρο, χωρίς να χάσει την κλασική ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Στο δεύτερο 45λεπτο το ματς έγινε πιο γρήγορο, αλλά ο ΠΑΣ ήταν αυτός που σκόραρε και έφθασε στην ισοφάριση με τον Κόντε στο 55΄, μετά από κόρνερ του Μανθάτη και σύγχυση στην περιοχή του Μπόζοβιτς.

*Οι παίκτες της Λάρισας φόρεσαν φανέλες που έγραφαν «Μάνδρα 23 Νεκροί Ντροπή», σε μια πρωτοβουλία με κοινωνική ευαισθησία για τα θύματα των πλημμυρών.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (82΄ Μασούρας), Ντέλετιτς (73΄Περόνε), Ναζλίδης, Λεοζίνιο (87΄ Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Μπέριος, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (51΄ Τζημόπουλος), Γιάκος (90΄ Σκόνδρας), Μανθάτης, Σολτάνι (81΄ Μπετρά), Κόντε.

Το… έσωσε στο 97’ η Λαμία

 

Θρίλερ στη Λαμία ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Παναιτωλικό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα του Ρότσα στο 12΄ και του Ντιας στο 24΄, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 69΄ με τον Ακόστα και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων με τέρμα του Βουό.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος (29’ Αναστασόπουλος), Ασίγκμπα, Κουκόλης (42’ Βουό), Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι (62’ Καραγιάννης), Ακόστα, Βάντερσον

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τσέναμο, Μαρινάκης, Μιχάι, Μόρας, Ρότσα, Μπεχαράνο, Πάουλο, Ντίας, Ρόσα (70’ Κλέσιο), Μάζουρεκ (75’ Τσοκάνης), Μοράρ (79’ Μαρκόβσκι).