X

Παναθηναϊκός: κανένα σημείο επαφής με Τσάβες

Τελειωμένη υπόθεση θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Αργεντίνος για το «τριφύλλι», καθώς ναυάγησε…. και το τρίτο ραντεβού μεταξύ των δυο πλευρών.

Ant1news

Σε ναυάγιο... οδηγούνται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Τσάβες για την επιστροφή του Αργεντίνου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Το βράδι της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) έγινε το τρίτο ραντεβού ανάμεσα τις δυο πλευρές επί αργεντίνικου εδάφους και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν βρέθηκε κανένα σημείο επαφής.

Παρότι ο μάνατζερ του παίχτη τον κάλεσε να επιστρέψει στην Αθήνα, καθώς η αδικαιολόγητη απουσία του μπορεί να αποδειχθεί επιζήμια για την καριέρα του, ο Τσάβες δεν έδειξε διάθεση συνεργασίας.

Στο «τριφύλλι» η περίπτωση του Αργεντίνου επιθετικού θεωρείται πλέον τελειωμένη κι από εδώ και πέρα ξεκινάει η διαπραγμάτευση για τη λύση του συμβολαίου του, χωρίς κανένα οικονομικό κόστος για την ομάδα.

Σε όλη αυτή τη διαδικασία μάλιστα, όπως υπογράμμιζαν κι από την «πράσινη» ΠΑΕ δεν εμπλέκεται η Μπόκα Τζούνιορς, αφού η συζήτηση γίνεται μέχρι στιγμής αποκλειστικά με τον ποδοσφαιριστή.