X

Σούπερ Λίγκα: ντέρμπι στην Τούμπα και “μάχη” για την κορυφή

Τα βλέμματα στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Με ανεβασμένη ψυχολογία η ΑΕΚ επανέρχεται στο πρωτάθλημα. Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Ant1news

Με ψυχολογία στα ύψη από την πρόκριση στους «32» του Europa league, η ΑΕΚ υποδέχεται την Κέρκυρα για την 14η αγωνιστική της Super League, είναι το λογικό φαβορί για την νίκη και αναμένεται να παραμείνει επικεφαλής στην βαθμολογία. 

Ωστόσο, η αναμέτρηση που ξεχωρίζει, είναι το ντέρμπι της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει -για πρώτη φορά εφέτος με τον κόσμο στο πλευρό του- τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι καλούνται να συνεχίσουν την πολύ καλή πορεία τους και με τους τρεις βαθμούς να διατηρηθούν σε «απόσταση βολής» από την Ένωση. 

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, ενώ ο Ατρόμητος είναι το φαβορί υποδεχόμενος τον Λεβαδειακό, που χωρίς τον Μπραντάο χάνει σημαντικό μέρος της δυναμικής του. 

Τέλος, ο Πανιώνιος αναμένεται να επικρατήσει του Πλατανιά, ενώ εξαιρετικά αμφίρροπες είναι οι αναμετρήσεις ΑΕΛ-Ξάνθη, Απόλλων Σμύρνης-Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

15:00 ΑΕΛ-Ξάνθη

17:15 Πανιώνιος-Πλατανιάς

19:30 Παναιτωλικός-Ολυμπιακός

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

15:00 Απόλλων Σμύρνης-Αστέρας Τρίπολης

17:15 Ατρόμητος-Λεβαδειακός

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία

19:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου

19:30 ΑΕΚ-Κέρκυρα